Bronnen met informatie over het programma

Pagina van Kaspersky VPN op de Kaspersky-website

Op de pagina van Kaspersky VPN op de Kaspersky-website vind je algemene informatie over het programma en de functies en kenmerken ervan.

Pagina van Kaspersky VPN in de Knowledge Base

De Knowledge Base is een sectie op de website voor Klantenondersteuning van Kaspersky.

Op de pagina van Kaspersky VPN in de Knowledge Base vind je artikelen met nuttige informatie, advies en antwoorden op veelgestelde vragen over de aankoop, de installatie en het gebruik van het programma.

Artikelen in de Knowledge Base bevatten mogelijk een antwoord op vragen over zowel Kaspersky VPN als andere Kaspersky-programma's. Artikelen in de Knowledge Base kunnen ook nieuws over de Klantenondersteuning van Kaspersky bevatten.

Naar de Knowledge Base gaan vanuit het Help-venstermenu

Bespreek Kaspersky-programma's op het Kaspersky Support-forum

Als je niet onmiddellijk een antwoord op je vraag nodig hebt, kun je deze stellen aan de experts van Kaspersky en andere gebruikers op ons forum.

Op het Forum kun je gespreksonderwerpen bekijken, commentaar geven en nieuwe gesprekken starten.

Naar het Forum gaan vanuit het Help-venstermenu

Opmerking: voor de toegang tot websites heb je een internetverbinding nodig.

Als u geen oplossing voor uw probleem kunt vinden, neem dan contact op met de klantenondersteuning van Kaspersky.